"Путина в этом году в честь дня рождения больше не рисуют", - російський соціолог

Минулого року російські технологи намагалися "піарити" ВВП за допомогою "незалежних" художників, але результат отримали зовсім не той, на який очікували.
Минулого року Путін мав сумний досвід. Ілюстрація: соцмережі.

"В прошлом году на путинскую днюху российские власти провели в Европе PR-кампанию, заплатив уличным художникам за создание граффити, прославляющих "миролюбца-Путина", - пише російський соціолог Ігор Ейдман на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Все это было мгновенно распиарено, как некая независимая инициатива. Но мы тоже рисовать умеем. Уже через несколько часов на граффити – морде и руках Путина появилась красная краска и надписи по-немецки: вор и убийца.

Причем эта картинка разошлась по сети намного шире, чем первоначальный продукт кремлевских пиарщиков. Прикольно, что в этом году Кремль побоялся повторять эксперимент с путинскими граффити".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...