"Путину верить нельзя. С ним можно разговаривать только с позиции силы", - Кох

Альфред Кох підкреслив, що сенс будь-якого договору полягає в тому, що його підписант зобов'язується його виконувати завжди, але до російського президента це не відноситься - він дотримується тільки зручних для себе варіантів.

Альфред Кох. Фото: hronika.info.

Колишній віце-прем'єр-міністр Росії Альфред Кох закликав Захід не довіряти президенту РФ Володимиру Путіну в питанні врегулювання ситуації на Донбасі і в Сирії. Відповідна заява була зроблена в інтерв'ю німецькій газеті Bild, повідомляється на сторінці Коха в Facebook. Новину передають Патріоти України.

"На мой взгляд, Путину доверять нельзя. Путин сам неоднократно говорил, что он понимает суверенитет, как право выполнять свои обязательства только до тех пор, пока они выгоды. Но тогда вообще зачем о чем-то с ним разговаривать? Если ему что-то выгодно - он и так будет это делать, без всяких переговоров и подписания договоров. Если нет, то сколько не подписывай бумаг - толку не будет: как только ему станет эта бумага невыгодна, он ею подотрется", - підкреслив Кох.

Він підкреслив, що сенс будь-якого договору полягає в тому, що його підписант зобов'язується його виконувати "тогда, когда он тебе выгоден и тогда, когда он тебе не выгоден". "Путинская же концепция суверенитета разрушает вообще смысл международной системы договоров и уничтожает всякую почву для доверия. Разве пример Будапештского меморандума недостаточен, для того, чтобы понять: Путину верить нельзя? С ним можно разговаривать только с позиции силы", - резюмував політик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...