"Путину и Ко в этом году придет очень жесткая квитанция": Слава Рабінович про майбутнє кремлівського режиму

Російському президенту доведеться несолодко не лише у Сирії та на Донбасі, але й всередині самої Росії.

Путіну доведеться забиратися з Сирії. Ілюстрація:fdlx.com

Президенту Росії Володимиру Путіну в 2016 році, швидше за все, доведеться "забиратися" з Сирії, де РФ проводить військову кампанію. Таку думку висловив у статті для Апострофа російський фінансист і блогер Слава Рабінович, передають Патріоти України.

"Путіну доведеться якось забиратися з Сирії." Примусити Захід до миру "йому такими методами ніколи не вдасться, Росію не прийняли ні в одну з коаліцій, а порятунку режиму Асада, що і є головною метою Путіна, не буде досягнуто. Режим Асада приречений і дуже обмежений у часі", - прогнозує він.

Також, на думку Рабіновича, в цьому році Кремлю буде не до воєн через кризу в самій Росії: "Економічні вимоги скоро перетечуть в політичні - як тільки "маса народонаселення" почне здогадуватися, що це, можливо, не Обама винен у їхнії економічних бідах".

"У 2016 році Путіну і Ко. прийде дуже жорстка квитанція за збитий Boeing, і, швидше за все, прийдуть великі рахунки за невиконання Мінських угод. При цьому з російського боку почалися якісь дуже дивні "смерті" одного учасника цих подій (війни проти Україна, - ред.) за одним - наприклад, "раптова" смерть 59-річного глави ГРУ.

Мені здається, Путін і Ко почали замітати сліди, вбиваючи своїх", - також вважає Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Штрафи за неправильне паркування": Прикордонники показали, як карають окупантів за атаки на мотоциклах (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:42

Українські прикордонники показали, як нищать окупантів, які намагаються штурмувати їх позиції на мотоциклах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. "Прикордонники "Помсти" штрафують окупантів за неналежне паркування м...

Сухопутні війська ЗСУ показали один зі штурмів на фронті та захоплення росіян у полон (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:15

Українські захисники показали один зі штурмів на фронті. Воїнам вдалося взяти у полон росіян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ у Telegram, передають Патріоти України. На опублікованих кадрах зафіксована робота ...