Пузаням тут не місце: У Таджикистані позвільняли міліціонерів із зайвою вагою

Череванів, які не схудли до встановлених вимог, просто звільнили.

Фото: kolesa.kz

Міністерство внутрішніх справ Таджикистану звільнило 10 міліціонерів з-за того, що вони не змогли скинути зайву вагу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Представник міністерства Умарджон Емомалі сказав, що ще понад 100 міліціонерів отримали попередження з приводу зайвої ваги, їм дали час, щоб схуднути. "Міліціонери повинні бути вправними, швидкими і підтягнутими. Вони повинні бути готові діяти в будь-яких ситуаціях і виконувати свої обов'язки", - сказав Емомалі.

Міністр внутрішніх справ Таджикистану Рамазон Рахимзода попередив в грудні, що співробітники міліції з надмірною вагою будуть звільнені, і закликав співробітників правоохоронних органів почати працювати над відновленням гарної фізичної форми.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового": Військовослужбовець ЗСУ розповів про спроби просування росіян

четвер, 28 березень 2024, 12:40

Росіяни не можуть взяти Вугледар, бо він розташований на висоті. Тому зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Михайло-Лука Кабусь (Магнат), передають Патріоти України. "Окупанти хочуть через Курахове ...

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...