Рабінович підірвав соцмережі анекдотом про Росію

В РФ склалася традиція у випадку несприятливої для країни ситуації - лякати весь світ ядерною зброєю.

Путін і ядерна кнопка. Фотожаба:uapress.info

Російський фінансист і блогер Слава Рабінович привів у захват користувачів соцмереж переробкою старого анекдоту на новий лад, яким нагадав усім про особливості зовнішньої політики РФ під керівництвом президента Володимира Путіна. Блогер опублікував жарт на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Потерпел фиаско проводимый ЮНЕСКО опрос населения Земли с просьбой высказать личное мнение по поводу дефицита продовольствия в других странах. В Европе не поняли, что такое дефицит.

В Африке не поняли, что такое продовольствие. В Америке не поняли, что такое другие страны. В Китае и в арабских странах не поняли, что такое личное мнение.

А в России ни*я не поняли, и на всякий случай пригрозили ответить ракетно-ядерным ударом", - пожартував над агресивністю РФ блогер.

Менш, ніж за добу після публікації пост блогера набрав купу "лайків" і кілька сотень репостів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Значно більше ескадрильї: Військовий експерт поділився інсайдами, коли і в якій кількості перші винищувачі F-16 передадуть Україні

субота, 27 квітень 2024, 9:40

Українські Повітряні сили невдовзі отримають багатоцільові літаки-винищувачі F-16 від західних країн-партнерів. Про це в ефірі Апостроф TV розповів авіаційний експерт Костянтин Криволап. . На його думку, одразу три країни-союзники зможуть передати укр...

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...