Рак простати і смерть: російський політик розповів про "відхід" Путіна

На думку Костянтина Борового система, що склалася в Росії, не завалиться навіть після смерті глави РФ.

Відхід Путіна нічого не змінить, бо сама система залишиться. Ілюстрація:maxpark.com

Смерть, або якась інша форма передчасного відходу президента Росії Володимира Путіна від влади нічого не поміняє в сформованій ситуації ні для України, ні для Росії. Таку думку висловив російський опозиційний політик, лідер партії "Західний вибір" Костянтин Боровой для видання Апостроф, передають Патріоти України.

Повідомлення про смертельну хворобу Путіна політик не вважає приводом для радості.

"Радість з приводу раку простати ... Скільки постів (в соцмережах. - ред.). Ну, уявімо на секундочку, що Путін помер. Замість Путіна при владі стає Медведєв. А ляльководи залишаються ті ж - Сєчіни, Іванови, і все одно отримують ту ж частину влади, яка була при Путіні. Медведєв був вже президентом Росії, ну ще раз буде. Смерть Путіна нічого не змінює", - заявив Боровой.

На його думку, система, що склалася в Росії, не завалиться навіть після смерті глави РФ.

"Припускати, що відхід Путіна може щось змінити - марно. Те ж саме стосується нафтогазового комплексу. Це окремі держави. Медведєв при владі - це те, що було і ніяк не впливало на ситуацію в Росії.

Ліберальних перетворень не буде, тому що в цьому не зацікавлені керуючі суб'єкти. Палацовий переворот не може змінити систему. Її, загалом, майже нічого не може змінити", - вважає Боровой.

"Навіть якщо ми напишемо фантастичний сценарій приходу до влади опозиції - цього не станеться. Опозиції в Росії немає. Є націоналісти, які зав'язані з Кремлем, кожен своєю ниточкою, але в чистому вигляді заміни існуючої влади немає", - підсумував опозиціонер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракетний удар по Одесі: Пораненого екс-"регіонала" Ківалова забрала швидка - ЗМІ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:27

В Одесі під час сьогоднішньої ракетної атаки поранено колишньго депутата Верховної Ради Сергія Ківалова За словами очевидців, літнього чоловіка забрала швидка с кровотечею, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН джерела у правоохоронних орга...

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...