"Распятые мальчики - это тема": Блогер про те, чому Перший канал не показав сюжету про няню-вбивцю в Москві

Російська пропаганда не бажає розповідати про реальні проблеми у РФ, їй вигідніше роздути істерію над вигаданою брехнею щодо України.

Няня-вбивця. Фото:www.segodnya.ua

У вівторок, 1 березня, невідомий подзвонив у довідкову російського Першого Каналу, відомому більш досвідченому читачеві як ОРТ. Ролик про це з'явився на Youtube, зазначають Патріоти України.

Спокійним голосом людина задала питання дівчині, чому телеканал не показав трагедію з вбивством дитини, яка стала шоком для всієї країни. У відповідь дівчина заявила, що відсутність інциденту в телевізійному показі свідчить про домовленості між телеканалами щодо даного вбивства.

"Тобто, це не важлива тема, правильно?", - запитав той, що дзвонив. "Отже, просто її не хочуть афішувати" - відповіла дівчина.

"Коли розповідали про розіпнутих в Україні дівчаток, хлопчиків, згвалтованих десь в Німеччині, це важлива тема. Тобто відверта брехня для вас важлива тема, а ту, що мігранти в нашій країні ріжуть голови дітям - це не важливо, вірно???", - вигукує чоловік, який подзвонив в довідкову.

На що була відповідь: "Не знаю - я читаю тільки інтернет".

Таким чином, було виявлено остаточний факт: у сучасній Росії замовчуються дійсно важливі проблеми, тоді як українським питанням намагаються перекрити всі проблеми сучасної РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...