"Растирайтесь холодной водой»: Кошмарні подробиці про «медичну допомогу» в «ДНР»

На честь новорічних та різдвяних свят медикам дали 9 вихідних, а сподіватися на приїзд "швидкої" можна хіба тільки що до грудної дитини.

У окупованій Макіївці. Фото: UkrMedia.

Журналіст і блогер, який живе на окупованій частині Донеччини (у Макіївці) і пише під псевдонімом Станіслав Васін (Stanyslav Vasin), запевняє, що в святкові дні практично неможливо дочекатися медичної допомоги, передають Патріоти України.

Ось що написав Станіслав на своїй сторінці у "Фейсбуці": «Первого слёг с лихорадкой, к ночи таблетки закончились. Температура 39 и продолжает расти. Звоню в «скорую», говорю: «Так и так, приезжайте, сделайте какой-нибудь укол, чтоб до утра дотянуть». – «Не, не поедем – людей нет. Выезжаем только к грудным».

Я говорю: «Таблетки закончились, на улице ночь, аптеки закрыты, я один живу – примите вызов, я выезд и укол оплачу». – «Растирайтесь холодной водой». – «Вы что, шутите?». – «Нет, и не бойтесь заболеть».
В больницах – 9 дней выходных. Сидит один дежурный врач, к нему человек 30 в коридоре, а на дом уже 50 вызовов. Потом прислали второго, он через 15 минут вышел, сказал «уезжаю на труп». Гребаный фурацилин стоит 115 рублей. Специально в Сеть залез, посмотрел – в Киеве 30 грн. Мрак, и это только верхушка».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...