"Разборка с "урководством" будет крутая": Сотник про те, що чекає Путіна

Хмари збираються над головою у господаря Кремля, і буря вже не за горами.

Майбутнє у Путіна - безперспективне. Ілюстрація:biz.liga.net

"Похоже, на сей раз крах страны будет очень жестким. Не так, как в случае с СССР." про це написав на своїй сторінці у Facebook російський журналіст Олександр Сотник, інформують Патріоти України.

Дело в том, что Горбачев уже получил "на руки" смертельно больную страну. И у власти он был - напомню - всего 5,5 лет, а не 16. И еще - что немаловажно - он не был криминальным авторитетом, как Путин, и не управлял страной, как Горбатый - "малиной". Чувствуете разницу?

Разборка с "урководством" будет очень крутая. С фантастическими "замесами". Вчера мне сказали, что подмосковные бандиты в Домодедово собираются на "сходняки" уже ежедневно. Ждут отмашки по началу "нового передела".

Что-то грядет. Не пугаю. Самому не по себе...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...