Путін може не дожити до Гааги через онкологію: Вчений поставила діагноз кремлівському диктатору

За словами астропсихолога, гороскоп Путіна перегукується з гороскопом Трампа - такі люди здатні узурпувати владу, підпорядкувати собі все і вся, впливати на долі цілих держав і світу в цілому.

У Путіна запідозрили онкологію. Ілюстрація:imperiya.by

В силу своєї першої професії Володимир Путін залишається людиною закритою, і це лише підігріває пильний інтерес публіки до його персони. Пролити світло на характер і долю президента Росії в ексклюзивному інтерв'ю спробувала відомий астропсихолог Валентина Віттрок, інформують Патріоти України.

- Якщо складати гороскоп Володимира Путіна за даними, які стоять в його офіційній біографії, а це 7 жовтня 1952 року народження, виходить портрет абсолютно нейтральної, непомітної, я б навіть сказала, сірої людини, - каже Валентина Віттрок. - А таким російський лідер, звичайно ж, не є. Але є інформація, згідно з якою він міг з'явитися на світ на два роки раніше - 7 жовтня 1950, оскільки його справжня метрика могла бути втрачена. Якщо взяти за точку відліку цю дату, все в гороскопі Путіна стає на свої місця.

- І яку людину ми бачимо з урахуванням іншої дати?

- Сім (!) планет в будинку свого «я» говорять про небачений егоцентризм цієї людини - у нього все сконцентровано на ньому самому, інших людей він рідко бере в розрахунок. Плутон в двадцятому градусі Лева - ознака пізньої кар'єри, коли половину життя людина проводить в «тіні», і тільки в другій половині виходить на «світло». При цьому кар'єрний зліт відбувається дуже швидко, практично блискавично, коли ще вчора ти був ніким, а вже сьогодні став всім - на це вказує Уран в будинку кар'єри.

У цьому сенсі гороскоп Путіна перегукується з гороскопом Трампа - американський президент хоч і не був «ніким» в прямому сенсі слова (до людини з таким величезним статком подібне визначення не підходить), але до політичних вершин він теж стартував різко вертикально. Люди з такими гороскопами, як у Путіна і Трампа, здатні узурпувати владу, підпорядкувати собі все і вся, впливати на долі цілих держав і світу в цілому.

З Трампом Путіна також ріднить однакове розташування Венери в з'єднанні з Сатурном, що може говорити про жорстокість, бажання все контролювати і маніпулювати людьми. Одночасно у таких персон розвинений нарцисизм: якщо поспостерігати за російським президентом під час офіційних заходів, видно, як він, вимовивши вдалий, на його погляд, жарт або процитувавши якогось поета, милується собою. Сонце в градусі нарцисизму говорить також про любов до музики - Путін не упускає можливості що-небудь заспівати на публіці або зіграти на фортепіано. Є в його гороскопі вказівка і на те, що свій нинішній пост він отримав, завдяки підтримці вищих - тобто, грубо кажучи, по блату.

Місяць Путіна, що знаходиться в шістнадцятому градусі Лева, дає моральну незрілість, цинізм, велику впертість, високу зарозумілість і розчарування людей - можна сказати, що нинішній кредит довіри жителів Росії, який вони демонструють своєму президенту, згодом обернеться відчуттям, що їх обдурили в кращих почуттях. А ще над такими людьми висить знак нещастя, яке може трапитися з ними в будь-який час.

Хоча розташування Юпітера в гороскопі Путіна знаходиться в сильному градусі, що означає небесне заступництво і захист, яких він, можливо, досягає за допомогою окультних наук. Взагалі, тема окультизму в житті російського президента займає особливе місце - багато в чому його успіх обумовлений тим, що він не гребує магічними діями, які допомагають йому досягти тієї чи іншої мети. Зрозуміло, потрібні ритуали проробляє не він сам, а спеціально навчені люди, але сам факт говорить багато про що.

Російському президенту також властиві такі якості, як авантюризм, азартність і схильність до ризику - можна сказати, що у нього характер гравця.

- Чи є в гороскопі російського лідера вказівки на його подальшу долю?

- Розташування Нептуна в його гороскопі говорить про можливі неприємності аж до втрати становищка та статків, а Венера в четвертому градусі Терезів «обіцяє» усамітнення, лікарню, життя у вигнанні.

Щодо дати смерті, то її жоден гороскоп не дає - навіть в найкритичніші життєві моменти у людини є шанс обдурити долю. У будинку хвороб Путіна стоїть Юпітер, що може давати онкологічне захворювання - таке розташування планет було у Жанни Фріске, яка померла від пухлини мозку. А Меркурій в з'єднанні з Сатурном, та ще й в двадцять сьомому градусі, можуть давати безжалісність до людей і підсвідомі страхи.

- Що можна сказати про жінок в гороскопі російського президента?

- Тут все досить цікаво. Наприклад, колишня дружина Путіна, Людмила, в його гороскопі ніде не проглядається - чи їхній шлюб з самого початку був фіктивним, чи його і зовсім не було, тому вони і «розлучилися» - набридло прикидатися. Щодо дітей, то вони у нього дійсно є - дві дівчинки, одна з яких народилася під знаком Тельця, інша - під знаком Лева. Своїх дочок Путін ретельно приховує, відомо тільки, що з однією з них, Марією (Лев), у нього хороші відносини, а з іншою, Катериною (Телець) - натягнуті, але при цьому обидві вони живуть за його рахунок.

- Чи правда те, що говорять про роман Путіна і Аліни Кабаєвої?

- За гороскопом Кабаєва - Телець, а Чорний Місяць у Тельці, як в гороскопі російського президента, це якір для чоловіка. Так що, можливо, такий зв'язок справді був. Правда, дітей, яких нібито народила від Путіна колишня гімнастка, я в його гороскопі не бачу.

Джерело: Факты

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...