Війна триватиме недовго: З'явився прогноз, коли Донбас та Крим повернуться до складу України

Астропсихолог вважає, що зміни влади в Російській Федерації чекати залишилося не так вже й довго - близько двох років.

Ілюстрація:Вголос

Через роки два в Росії до влади прийде адекватна людина. Саме вона зможе змінити ситуацію, що склалася після російської агресії в Україні, анексії Криму та окупації частини Донбасу. Таку думку висловила астропсихолог Валентина Віттрок, передають Патріоти України.

На її словами, саме так склалися зірки. "Важко сказати, чи налагодяться стосунки між двома країнами, але війна нарешті закінчиться, а бунтівні українські території повернуться додому", - заявила вона.

Астропсихолог вважає, що зміни влади в Російській Федерації чекати залишилося не так вже й довго - близько двох років. Правда, за її прогнозами, відновлення суверенітету України над її територіями буде проходити непросто.

"Попереду багато пошуків шляхів врегулювання конфліктів, переговорів на різних рівнях, помилкових рішень і плутанини, але всі вони, в кінцевому підсумку, будуть працювати на рішення територіальних проблем", - зазначила Валентина Віттрок.

Джерело: Факты

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...