З архіву ПУ. Путін може не дожити до Гааги через онкологію: Вчений поставила діагноз кремлівському диктатору

За словами астропсихолога, гороскоп Путіна перегукується з гороскопом Трампа - такі люди здатні узурпувати владу, підпорядкувати собі все і вся, впливати на долі цілих держав і світу в цілому.

У Путіна запідозрили онкологію. Ілюстрація:imperiya.by

В силу своєї першої професії Володимир Путін залишається людиною закритою, і це лише підігріває пильний інтерес публіки до його персони. Пролити світло на характер і долю президента Росії в ексклюзивному інтерв'ю спробувала відомий астропсихолог Валентина Віттрок, інформують Патріоти України.

- Якщо складати гороскоп Володимира Путіна за даними, які стоять в його офіційній біографії, а це 7 жовтня 1952 року народження, виходить портрет абсолютно нейтральної, непомітної, я б навіть сказала, сірої людини, - каже Валентина Віттрок. - А таким російський лідер, звичайно ж, не є. Але є інформація, згідно з якою він міг з'явитися на світ на два роки раніше - 7 жовтня 1950, оскільки його справжня метрика могла бути втрачена. Якщо взяти за точку відліку цю дату, все в гороскопі Путіна стає на свої місця.

- І яку людину ми бачимо з урахуванням іншої дати?

- Сім (!) планет в будинку свого «я» говорять про небачений егоцентризм цієї людини - у нього все сконцентровано на ньому самому, інших людей він рідко бере в розрахунок. Плутон в двадцятому градусі Лева - ознака пізньої кар'єри, коли половину життя людина проводить в «тіні», і тільки в другій половині виходить на «світло». При цьому кар'єрний зліт відбувається дуже швидко, практично блискавично, коли ще вчора ти був ніким, а вже сьогодні став всім - на це вказує Уран в будинку кар'єри.

У цьому сенсі гороскоп Путіна перегукується з гороскопом Трампа - американський президент хоч і не був «ніким» в прямому сенсі слова (до людини з таким величезним статком подібне визначення не підходить), але до політичних вершин він теж стартував різко вертикально. Люди з такими гороскопами, як у Путіна і Трампа, здатні узурпувати владу, підпорядкувати собі все і вся, впливати на долі цілих держав і світу в цілому.

З Трампом Путіна також ріднить однакове розташування Венери в з'єднанні з Сатурном, що може говорити про жорстокість, бажання все контролювати і маніпулювати людьми. Одночасно у таких персон розвинений нарцисизм: якщо поспостерігати за російським президентом під час офіційних заходів, видно, як він, вимовивши вдалий, на його погляд, жарт або процитувавши якогось поета, милується собою. Сонце в градусі нарцисизму говорить також про любов до музики - Путін не упускає можливості що-небудь заспівати на публіці або зіграти на фортепіано. Є в його гороскопі вказівка і на те, що свій нинішній пост він отримав, завдяки підтримці вищих - тобто, грубо кажучи, по блату.

Місяць Путіна, що знаходиться в шістнадцятому градусі Лева, дає моральну незрілість, цинізм, велику впертість, високу зарозумілість і розчарування людей - можна сказати, що нинішній кредит довіри жителів Росії, який вони демонструють своєму президенту, згодом обернеться відчуттям, що їх обдурили в кращих почуттях. А ще над такими людьми висить знак нещастя, яке може трапитися з ними в будь-який час.

Хоча розташування Юпітера в гороскопі Путіна знаходиться в сильному градусі, що означає небесне заступництво і захист, яких він, можливо, досягає за допомогою окультних наук. Взагалі, тема окультизму в житті російського президента займає особливе місце - багато в чому його успіх обумовлений тим, що він не гребує магічними діями, які допомагають йому досягти тієї чи іншої мети. Зрозуміло, потрібні ритуали проробляє не він сам, а спеціально навчені люди, але сам факт говорить багато про що.

Російському президенту також властиві такі якості, як авантюризм, азартність і схильність до ризику - можна сказати, що у нього характер гравця.

- Чи є в гороскопі російського лідера вказівки на його подальшу долю?

- Розташування Нептуна в його гороскопі говорить про можливі неприємності аж до втрати становищка та статків, а Венера в четвертому градусі Терезів «обіцяє» усамітнення, лікарню, життя у вигнанні.

Щодо дати смерті, то її жоден гороскоп не дає - навіть в найкритичніші життєві моменти у людини є шанс обдурити долю. У будинку хвороб Путіна стоїть Юпітер, що може давати онкологічне захворювання - таке розташування планет було у Жанни Фріске, яка померла від пухлини мозку. А Меркурій в з'єднанні з Сатурном, та ще й в двадцять сьомому градусі, можуть давати безжалісність до людей і підсвідомі страхи.

- Що можна сказати про жінок в гороскопі російського президента?

- Тут все досить цікаво. Наприклад, колишня дружина Путіна, Людмила, в його гороскопі ніде не проглядається - чи їхній шлюб з самого початку був фіктивним, чи його і зовсім не було, тому вони і «розлучилися» - набридло прикидатися. Щодо дітей, то вони у нього дійсно є - дві дівчинки, одна з яких народилася під знаком Тельця, інша - під знаком Лева. Своїх дочок Путін ретельно приховує, відомо тільки, що з однією з них, Марією (Лев), у нього хороші відносини, а з іншою, Катериною (Телець) - натягнуті, але при цьому обидві вони живуть за його рахунок.

- Чи правда те, що говорять про роман Путіна і Аліни Кабаєвої?

- За гороскопом Кабаєва - Телець, а Чорний Місяць у Тельці, як в гороскопі російського президента, це якір для чоловіка. Так що, можливо, такий зв'язок справді був. Правда, дітей, яких нібито народила від Путіна колишня гімнастка, я в його гороскопі не бачу.

Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як радянська влада влаштувала першотравневий мітинг, приховуючи катастрофу на ЧАЕС: Шокуючі подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 17:00

Офіційна інформація про те, що на ЧАЕС сталася аварія з’явилася лише ввечері 28 квітня та обмежилась 15-секундним повідомленням, в якому йшлося про пошкодження атомного реактора та про те, що вживаються всі необхідні заходи. Попередження про небезпеку ...

Зараз окупанти дуже активно атакують нашу будівельну техніку - військовий експерт

неділя, 28 квітень 2024, 16:41

Військовий експерт у галузі зв’язку, РЕР та РЕБ Сергій Бескрестнов із позивним Флеш в інтерв'ю Radio NV розповів, що окупанти зараз атакують українську будівельну техніку, передають Патріоти України. «Зараз рашисти дуже активно атакують нашу будівельну...