"Разве все эти парады - не пережиток советского прошлого? Хочу одного парада. Победы", - Бочкала

Журналіст та волонтер впевнений, що парад був би доречним тільки тоді, коли українська земля буде звільнена від окупантів.

Парад у Києві. Фото: allnews.com.ua.

Відомий журналіст і волонтер Роман Бочкала на своїй сторінці у "Фейсбуці" висловив своє ставлення до військового параду, який запланований в Києві на 24 серпня (в 25-ту річницю Незалежності України), передають Патріоти України.

Ось що він написав: "А зачем нужен парад? Не нахожу разумного объяснения. Хочу увидеть нашу военную технику в Донецке, Луганске, Крыму. А ещё мы хотим быть европейскими, а поступаем в духе путинских традиций. Разве все эти парады не пережиток советского прошлого? Хочу одного парада. Победы. Когда освободим украинскую землю от оккупантов. А то получается с передка отводим все тяжёлое, "не провоцируем", а в тылу бряцаем броней. Или нужно кому-то что-то доказывать в Киеве?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...