​Режиму Путіна залишилися тижні, навіть не місяці, - правозахисник

Диктатору дуже потрібна хоч маленька передишка, щоб ковтнути повітря, і продовжити свою брудну гру.

Режим президента Російської Федерації Володимира Путіна доживає свої останні тижні, і всі дії глави Кремля спрямовані на те, щоб виграти декілька додаткових днів у владі, тому Путін, швидше за все, звільнить українську льотчицю і народного депутата Надію Савченко, щоб заробити собі декілька додаткових балів. Таку думку"Обозревателя" висловив правозахисник Едуард Багіров, зазначають Патріоти України.

"Путін уже знаходиться в дуже глибокій ямі, де немає світла і дуже сильно смердить, і кожен його рух тільки погіршує становище. Це не 2014-2015 рік, коли він міг ще щось зробити. На сьогодні у Росії дуже серйозні економічні й політичні проблеми, як і в Україні, але у нас є підтримка європейців і американців, а Путін і його уряд позбавлені будь-якої підтримки: політичної, економічної, військової. Відповідно, час грає на нас, і Путін розуміє, що, звільнивши Савченко, він отримає дивіденди і невеликі бали, які дозволять йому ще трохи довше, це вже, напевно, обчислюється не роками, навіть не місяцями, а тижнями, продовжити свою владу", - сказав Багіров.

На думку правозахисника, було б правильним для Путіна піти і передати владу своєму наступникові, але глава Росії боїться, що його "кинуть" представники ним же створеної російської верхівки, і тому тримається за владу.

"Було б правильно для Путіна, щоб він добровільно подав у відставку і призначив когось наступником, так можна було б стабілізувати ситуацію. Але страх бути обманутим і кинутим своїм оточенням змушує його чіплятися за владу і спроба відпустити Надію Савченко буде спрямована на те, щоб трохи продовжити агонію кремлівської влади", - зазначив Багіров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сніжана була коханкою Іллі Ківи": Антін Мухарський згадав ексдружину Єгорову та розповів про спробу його отруїти

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:31

Ексчоловік ведучої-путіністки Сніжани Єгорової, письменник та шоумен Антін Мухарський зізнався, як ексобраниця намагалася йому помститися. Так, своїми роздумами з приводу колишньої Мухарський поділився у розлогому дописі у Facebook, передають Патріоти ...

На Харківщині над нами постійно гудуть ворожі БПЛА. Схоже, саме росіяни отримали свій "мільйон дронів", - Бутусов

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:17

"15 травня провів у Липцях. Російська піхота намагається пробитись вперед в околицях села, але вибудуваний чіткий фронт оборони відбиває усі атаки. Тактика росіян: щільна розвдіка; масоване застосування дронів усіх типів; розмʼякшення оборони ударами ...