Режисери терактів у Брюселі перебувають у Москві - Турчинов

Росія допомогла розвинутись міграційним потокам із Сирії, у яких легко приховати терористів, вважає секретар РНБО.

Олесандр Турчинов. Фото:novynarnia.comСекретар РНБО Олександр Турчинов назвав теракти в Брюсселі наслідком гібридної війни, яку розпочала Російська Федерація. Про це секретар Ради національної безпеки і оборони написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Сьогодні сплески терористичних атак - це наслідок тієї гібридної війни, яку розв'язала Росія. У кривавого терору, розв‘язаного на сході нашої країни та терактів у Туреччині, Парижі і Брюселі, - одні й ті ж самі режисери, - заявив Олександр Турчинов.

За словами секретаря РНБО, Росія допомогла розвинутись міграційним потокам із Сирії, у яких легко приховати терористів.

Нагадаємо, сьогодні вранці відбувся теракт у Брюсселі. Внаслідок вибухів, за останньою інформацією, загинуло 34 осіб та понад 130 поранених.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...