"РФ - реанімований труп Російської імперії, від якого відпадають руки і ноги", - політолог (відео)

"Гасло: "Досить годувати Москву!" рано чи пізно прозвучить у всіх регіонах Росії.

Павло Мезерін. Фото: lv.20minut.ua.

Російський Майдан, швидше за все, відбудеться в регіонах під гаслом: "Досить годувати Москву!" Таку думку в прямому ефірі "Обозревателя" висловив російський політолог Павло Мезерін, передають Патріоти України.

"Гасло: "Досить годувати Москву!" рано чи пізно прозвучить у всіх регіонах Росії. Судячи з усього, закручувати гайку поки в Кремлі планів немає. Коли різьблення буде зірване, процеси підуть неконтрольовано, і гасло: "Досить годувати Москву!" охопить усю країну", - заявив він.

За його словами, Кремль не зможе контролювати протести в регіонах, "від цього жаху можна буде відгородитися тільки "колючим дротом". "Коли цей процес піде... його не зможе контролювати Москва... У Росію масово хлинуть бойовики з Близького Сходу. Розпочнеться такий жах, від якого можна буде відгородитися тільки випаленою землею і демаркаційною лінією з колючим дротом", - сказав політолог. Як вважає Мезерін, Росію неминуче очікує розпад.

Це могло б бути безкровно, але тенденції вказують на те, що не уникнути "великої кривавої лазні". Росія, як імперія, завершила своє існування сто років тому. Радянський Союз - був реанімований труп Російської імперії. Російська Федерація - реанімований труп Російської імперії, від якого відпадають руки і ноги. До минулого немає повернення, і не буде", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...