​Рятуйся хто в змозі: Темрява в Криму згущується - паливо закінчується

Наразі у процвітаючому Криму, що повернувся в рідну гавань через відсутність світла страждають цивільні особи, в той час як всі військові, стратегічні та соціально значимі об'єкти живляться від резервних джерел живлення.

Від драми до фарсу один крок, розповідають Патріоти України з посиланням на Злого одесита. Коли стає сутужно, пріоритети ставляться чітко. Всім кварталом кримські бабки бігають на чергову серію "Великолепного века" в найближчу лікарню. Однак й тут проклята хунта дістала!

Як стало відомо, автономних джерел електроживлення в республіці Крим і Севастополі вистачить не на довго, бо паливо для них залишилося лише на три доби ... Мабуть «Обамк»а особисто відливав з кожного бака по літрі.

Власне, рішення проблеми є - завезення в авральному режимі палива, або підігнати до Севастополя атомний підводний човен і підключитися до нього. Пересувна АЕС! Хоч на щось стануть придатними, а то набудували, а вони або горять, або тонуть. Не комільфо же!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...