Хунта і енергетичний тероризм: прем'єр-міністр РФ розповів, як бандерівці катують "русский мир"

Дмитро Медведєв запевнив, що з метою захисту населення Криму від енергетичної блокади в майбутньому, Росія будує енергоміст через Керченську протоку.

Дмитро Медведєв. Фото:www.unn.com.ua

Зупинка постачань електроенергії в тимчасово окупований Крим є "енергетичним тероризмом". Про це заявив прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, виступаючи зі звітом уряду в Державній думі, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Ситуація в Криму, яку з повним правом можна назвати енергетичним тероризмом, вимагала екстрених заходів. Злочинці, які перед самим початком зими підірвали лінії електропередач, піддали загрозі життя і здоров'я багатьох людей. Без тепла і світла залишилися лікарні, школи і дитячі садки", - обурився він.

За словами Медведєва, в цілях захисту населення тимчасово окупованого півострова від подібних ситуацій у майбутньому, Росія будує енергоміст через Керченську протоку.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...