Рятувався, як міг: Терорист загубив документи, тікаючи від бійців АТО (фото)

Документ про отриману середню освіту бойовик отримав у "ДНР" у віці 29 років.

Терорист так втікав від бійців АТО, що аж загубив додаток до атестата про середню освіту. Фото: Facebook

Терорист "ДНР" Олександр Ясинецький втратив "додаток про середню загальну освіту", тікаючи від українських бійців. Це сталося біля підірваного моста в Верхньоторецькому. Про це пише волонтер Родіон Шовкошитний у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"О, а передайте Сашкові, що він дещо втратив ... Коли тікав від нас біля підірваного моста в Верхньоторецькому. Нехай приходить забрати", - написав він.

При цьому наголошується, що документ йому видали в "ДНР", коли йому виповнилося вже 30 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...