Росія готує на серпень велику війну проти України, відома ймовірна дата початку відкритої війни Московії проти України, - військовий експерт

Росія повним ходом готується до повномасштабної регіональної війни. Найімовірніше, що війська РФ готуються до нових боїв в Україні.

 Павло Фельгенгауер. Фото The Village

Таку думку в інтерв'ю Online.ua висловив російський військовий експерт Павло Фельгенгауер передають Патріоти України.

Він звернув увагу на навчання "Захід-2017", які передбачають розгортання особового складу нещодавно відтвореної 1-ї Гвардійської танкової армії Західного військового округу на території Білорусі. Експерт припустив, що в зазначених навчаннях візьмуть участь до півмільйона людей.

"Для Сирії це багато. Для Прибалтики – багато, і було б самогубством проти Заходу так щільно концентрувати війська, які можуть бути розстріляні, як армія Саддама Хусейна в Іраку. Залишається тільки Україна," – сказав Фельгенгауер.

Він уточнив, що сама масштабна війна може й не відбудуться, проте підготовка до неї відбувається.

"Контрольний термін тут – 15 серпня 2017 року. Тоді закінчується будівництво залізниці, яка йде в обхід України. Це дозволить перекидати танкові сили з Центрального військового округу РФ в Південний", – пояснив експерт.

Він зазначив, що мобільність російських військ дуже залежить від залізниці. "Серпень – хороший час для початку великої війни. Але це, звісно ж, не означає, що великий регіональний конфлікт почнеться в серпні 2017 року," – наголосив Фельгенгауер.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...