Росія готує військовий резерв, який Путін перекидатиме на Донбас, - Юрій Бутусов

В даний час за 100 кілометрів від кордону України в 150-тій мотострілецькій дивізії проводяться навчання в межах перевірки боєготовності Південного військового округу.

Росія готує військовий резерв. Фото: РБК.Нова російська 150-та мотострілецька дивізія, яку в Росії доокомплектують у 2017-му, стане оперативним резервом окупантів на Донбасі. Таку думку висловив журналіст Юрій Бутусов у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Він додав, що навчання дивізії проводять в межах перевірки боєготовності Південного військового округу, розпочатої по тривозі 1 червня.

- За російськими повідомленнями, в маневрах беруть участь понад 6,5 тисяч військовослужбовців. Дивізія розгорнута в Новочеркаську, в 100 кілометрах від кордону з Україною, – додав журналіст.

Бутусов зазначив, що дивізія повністю комплектується "контрактниками" і повинна стати з'єднанням постійної готовності.

- Дивізія входить до складу нової 8-ї гвардійської загальновійськової армії РФ. Судячи з обстановки, саме 150-та дивізія є оперативним резервом 1-го і 2-го армійських корпусів окупаційних військ на Донбасі. І цілком зрозуміло, до яких "невідомих полігонів" її готують, – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....