Росія може співпрацювати тільки з тими країнами, що є закінченими виродками, - Латиніна

Російський публіцист Юлія Латиніна переконана, що Росії нема чого запропонувати нормальним країнам, окрім нафти і газу.

Юлія Латиніна. Фото: Новое время.

Росія не стала захищати КНДР від президента США Дональда Трампа, хоча при президенті Бараку Обамі напевно заступилася б за "божевільного корейського лідера". Про це заявила в ефірі своєї програми "Код доступу" на "Ехо Москви" російський публіцист Юлія Латиніна, передають Патріоти України.

"Ще кілька місяців тому при Обамі, якби США надумали погрозити пальчиком Північній Кореї, можемо бути впевнені, що ми б побігли на всіх вітрилах захищати милого друга. Тому що пам'ятаєте, як ООН, по-моєму, чи Гаазький трибунал видав ордер на арешт президента Судану, того самого президента Судану, який, окрім того, що влаштував геноцид в Дарфурі, ще й, між іншим, дав притулок у себе Бен Ладену? Ось ми негайно наклали на всю цю справу вето. Це до питання про те, хто протегує міжнародним терористам", - розповіла вона.

Публіцист зазначила, що Росія врятувала від серйозних наслідків людину, яка надала притулок Бен Ладену і робить подібні дії постійно.

"Якщо подивитися, з ким ми дружимо, кого ми охороняємо, всяких Асадів, яку Північну Корею, яку Венесуелу, той же Судан, то все дуже просто - ми охороняємо за принципом: "Дай нам, Боже, чого тобі не гоже". Тобто всі нормальні країни, які є частиною вільного світу, - нам нема чого їм запропонувати, крім, природно, нафти і газу. Ми можемо працювати тільки з тими країнами, які ну зовсім виродки", - підсумувала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...