Росія скочила в чергову халепу з "Євробаченням"

Наш північний сусід, цілком можливо, не буде представлений і на наступному пісенному конкурсі.

Європейська мовна спілка розгляне можливість заборонити Росії участь у наступному "Євробаченні". Про це повідомляють "Патріоти України", посилаючись на Lenta.ru.

Остаточне рішення з цього приводу буде винесене після конкурсу в Києві. Таке повідомлення від організаторів надійшло сьогодні. " Наш пріоритет - саме шоу. Будь-яке рішення, що зробити за нинішньої ситуації, прийматиметься лише після заходу", - повідомили в ЄВС.

За чинними правилами, Росія може бути позбавлена права відправити свого представника на "Євробачення - 2018" через відмову транслювати нинішній конкурс.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...