Росія впевнено повторює сценарій розпаду СРСР: Військовий експерт про гонку озброєнь та протистояння РФ і НАТО

Військовий бюджет США приблизно в 10 разів перевершує російський, наголосив Олександр Гольц.

Розвантаження військової техніки США у німецькому порту. Фото:TwitterРосія розпочала небезпечну гонку озброєнь, яка вже йде повним ходом. Страх Кремля полягає в тому, що попередня гонка завершилася грандіозним крахом Радянського Союзу. Розпад Росії може піти тим же сценарієм. Про це заявив відомий військовий експерт Олександр Гольц, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Він зазначив, що військовий бюджет Америки приблизно в 10 разів перевершує російський. Будь-які спроби змагатися зі США в даних умовах виглядають тупиковими. При цьому не випадковим є той факт, що президент Росії Путін у виступах підкреслює, що не вступатиме в цю гонку.

Однак реальність така, що Росія вже зараз вступила в неї і одночасно веде відразу шість проектів в області стратегічних наступальних озброєнь.

У відповідь на це піхотна дивізія американської армії продовжує розвантаження важкої військової техніки зі США в порту Німеччини. Йдеться відразу про 200 танків і більше дві тисячі одиниць військової техніки.

Все це вказує на масштабну гонку озброєнь, яка може поховати Росію, як і Радянський Союз трохи раніше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.