Росія визнала "паспорти" "ЛДНР", - "мер" Донецька

Ватажки терористів закликають мешканців окупованих територій отримувати "паспорти громадян республік".

Паспорт "ДНР". Фото: lenta.ru.

Жителі окупованих частин Донецької і Луганської області можуть безперешкодно перетинати кордон Російської Федерації, а також перебувати на території країни з паспортами "ДНР" і "ЛНР". Про це пише в своєму Facebook самопроголошений мер Донецька Ігор Мартинов, передають Патріоти України.

"Дорогие друзья! Прошло десять дней с момента получения паспортов "ДНР". Разные были мнения на этот счет, вплоть до уголовной ответственности на территории РФ (т.к. "ДНР" непризнанная страна). Я решил сам пересечь границу РФ. Так вот, всем скептикам назло — все прошло хорошо и туда и обратно, как говорится, без сучка и задоринки. Смело получайте паспорта "ДНР!", — закликає сепаратист.

Також про це написав сепаратистський портал "Євразія" з посиланням на Управління Прикордонної служби ФСБ Росії по Ростовській області. Там повідомили, що в РФ визнаються не тільки паспорти "ДНР" і "ЛНР", але і номерні знаки, видані в самопроголошених республіках.

"Лица, имеющие автомобили с номерными знаками, выданными в "ДНР" или "ЛНР", имеют полное право передвигаться по территории Российской Федерации как участники международного движения", — заявили в ФСБ. В ЖЖ користувача з ніком Bobik-57 опублікована відповідь прикордонної служби ФСБ на запит про в'їзд громадян України в Росію.

"Вместе с тем граждане Украины и лица без гражданства, постоянно проживающие в Луганской и Донецкой областях Украины, могут осуществлять въезд в Российскую Федерацию и выезд из Российской Федерации без оформления виз на основании документов, удостоверяющих личность, выданных компетентными органами, фактически действующими на территории Луганской и Донецкой областей Украины", — йдеться в документі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Частина правлячого РФ класу робить усе для того, щоб Шойгу в новому уряді Путіна не було - Петро Олещук

четвер, 2 травень 2024, 11:45

Політолог Петро Олещук в ефірі Radio NV припустив, що в Росії відбудуться кадрові перестановки в керівництві країною-агресором, зокрема диктатор Володимир Путін на тлі своєї «інавгурації» може позбутися міністра оборони РФ Сергія Шойгу, передають Патрі...

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...