​Росія зубожіла: Латиніна про наслідки анексії Криму

Росіяни, незважаючи на погіршення рівня життя, не перестають обожнювати Путіна, наголосила журналістка.

Юлія Латиніна. Фото:24tv.ua

Добробут росіян за 3 роки після окупації Криму сильно впав, але жителі РФ продовжують дивним чином обожнювати Володимира Путіна. Про таку дивну закономірність висловилася російська журналістка Юлія Латиніна в ефірі радіостанції Эхо Москвы, зазначають Патріоти України.

"От, за ці 3 роки сталося 2 речі. Перше, Росія стала убогою. Росстат нам може скільки завгодно розповідати, що ціни в рублях майже не змінилися, але, насправді, в країні все впало, наполовину впала відвідуваність ресторанів, наполовину впала відвідуваність торгових центрів, наполовину впали покупки техніки, машин. Так? Ось, звалилося все як рубль", - говорить Латиніна.

Журналістка зазначає, що раніше спостерігався суспільний договір Кремля з середнім класом, а зараз ситуація змінилася. "Був переглянутий суспільний договір. Про це дуже добре в свій час сказала Ксенія Собчак, тому що раніше суспільний договір був із середнім класом. Навіть взагалі з тими, хто працює. І які думали «Ну так, там, звичайно, Юкос-шмукос, ну, засилля силовиків, але воно ж зазвичай рядового менеджера не стосується». Бабла достатньо у цього менеджера, ну і все, чудово", - підкреслила Латиніна.

При цьому зараз, каже журналістка, суспільний договір укладено з надбагатими представниками суспільства. "Друга категорія населення – це анчоус, «Крим наш». З абсолютною більшістю пенсіонерів, лікарів, вчителів, бюджетників, просто прихованих безробітних, з величезною армією охоронців, персональних шоферів, які мають ментальність, ну, скажімо, мешканців Сицилії XX століття. Або жителів Північної Кореї", - підкреслила Латиніна.

Вона нагадала, що жителі Сицилії XX століття були бідними і боялися заводити виробництво, оскільки могла прийти мафія і все забрати.

"Що робить цей житель Сицилії? Відповідь: він обожнює мафію. Чому? Тому що саме Дон дає йому гроші на операцію для дружини. Тому що якщо хтось образив доньку, то можна звернутися до Дона, щоб за неї заступилися. І ця людина не розуміє на рівні інстинкту, що якщо б Дона не було, то він би просто жив у світі, де б гроші на операцію дружині він заробив сам, доньку б захистила звичайна поліція", - пояснює журналістка.

"Ось у цьому сенсі Крим – це наш бог, це такий наш ідол. У нас нова релігія «Крим наш», у нас нова релігія Путін, зате ми встали з колін. І це не важливо, що на Заході не знають, що ми встали з колін, що над нами там сміються всі, крім американських демократів, у яких, звісно, своє завдання довести, що всемогутній страшний Путін, великай і могутня скеля обрав проклятого Трампа", - додала Латиніна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: