Росіяни - як стадо баранів, лише бекають, і йдуть під ніж: "Пока эта бригада не развалит страну полностью, как когда-то КПСС — ничего не будет", - Сотник (відео)

Розпад неминучий. І до нього доведе не Путін. До нього доведе саме населення: дурне, неосвічене, боягузливе і ліниве, вважає російський журналіст.

Скрін відео

Відомий російський блогер і журналіст Олександр Сотник заявив, що розпад Росії є очевидним і неминучим. Про це Сотник написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

По горячим следам после опроса (Сотник опитував москвичів з приводу скандалу з офшорами президента РФ Володимира Путіна - ред). В общем и целом, позиции — три.

Да плевать, всегда воровали. Этот ворюга нам — родной и близкий, мы уже 16 лет с ним живем, срослись и прикипели, так что другого нам не надо — вдруг хуже будет?;

Плохо, что крадет, но — где реальные доказательства? Враги же кругом, они и оклеветать могут, не все так просто, и тревожно все!; Импичмент, конечно, нужен, но кто произнесет это слово? Кто осмелится?.." — пише журналіст.

"Из всего этого я делаю вывод: пока эта бригада не развалит страну полностью, как когда-то КПСС — ничего не будет. А потом, когда дойдет все "до ручки", как в 1989-1990 гг., когда будут пустые полки в магазинах и смертоубийство в очередях — этот режим сметут от отчаяния. Россия распадется, придут новые царьки на местах: где-то получше, а где-то — быстро перекрасившиеся. И пойдет карусель по накатанной...", — прогнозує Сотник.

"Распад неизбежен. И до него доведет не Путин. До него доведет само население: глупое, необразованное, трусливое и ленивое. Правда, после распада оно опять начнет что-то выть про разворовавших страну "либерастов", "дерьмократов" и, конечно же - "жидов". Куда уж без них, вездесущих?.. Очень плохая перспектива. Но — очевидная", — визнає журналіст.

"Александр, вы уже столько опросов провели. Все же ясно давно с этим населением. чего ожидали от этого опроса?", — поцікавилися у соцмережі у журналіста.

"Я ждал, что "Не укради" (православные же все такие) и "Вор должен сидеть в тюрьме" как-то повернет их мозг в сторону разума. Ошибся опять. По барабану им все", — відповів Сотник.

"Ну вот и Саша Сотник дошел до той стадии информированного реализма, которая поразила мой мозг два года назад", — прокоментував повідомлення Сотника відомий російський військовий журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці в Facebook.

Ось опитування Сотника про офшори і імпічмент, проведений в Москві.

Нагадаємо, міжнародний консорціум журналістів-розслідувачів (ICIJ) опублікував масштабне розслідування про офшорні компанії, які використовуються впливовими людьми для ухилення від сплати податків. Серед фігурантів офшорного скандалу значаться 12 діючих і колишніх світових лідерів, бізнесменів і офіційних осіб, в тому числі і президент РФ Володимир Путін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...