Росіяни їдуть в Кримнаш із запасами продуктів і вина, - блогер

Отримавши Кримнаш, росіяни отримали в ньому і ціни, що вдвічі вищі від російських.

Росіяни їдуть в Крим зі своїми продуктами. Фото: Обозреватель.

По дорозі в благословенний Крим заїхали родичі. Третє літо їдуть відпочивати до моря всім сімейством: тато, мама і троє дітей. Перше літо всі були в захваті. На друге тато страждав: ціни на кримське вино були такими, що від обурення він вів виключно тверезий спосіб життя. Так пише в своєму ЖЖ блогер під ніком tasha-jardinier, передають Патріоти України і цитують далі:

"Нынче же семья едет в Крым в полном вооружении: большая машина забита под завязку самым необходимым на отдыхе.

И тут не только купальники и наряды, но и хороший такой запас еды. Как сказал Вова: это мой ответ крымскому дикому капитализму.

Заглянула я в его закрома: коробка хорошего вина, упаковка шоколада для детей, коробки с какими-то напитками, консервами и даже парочка двухлитровых банок бабушкиной буженины (о, их бабушка может делать такую заготовку, что и в жару и в холод нет вкуснее и безопаснее закуски).

Пошутила: собрались, как на войну. На что получила ответ: да не затем мы вкалываем на севере, чтобы приехать на отдых в теплые края и покупать продукты в 2 раза дороже, чем у нас.

Я всегда думала, что молодежь не склонна к таким запасам и такому планированию (едут-то три семьи друзей и, как оказалось, они заранее распределили, кто и что берет из припасов). Это наше поколение, собираясь на отдых, втискивало в чемодан не только громоздкий фен и мыло, но и упаковки шоколада да баночки тушенки.

А у этих по жизни главное, чтобы был кошелек с наличкой да карточка с солидной суммой. Но и им, оказывается, не хочется кормить бессовестных торговцев, задирающих цены.

Вот интересно было бы посмотреть в багажники машин, стоящих в длинных очередях на паром до Крыма. Что-то подсказываем мне, что не только мои родственники везут с собой запас вина и еды".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...