Росіяни про заборону курортів Туреччини і Єгипту: "Куда только делась их спесь, надменность и деньги?" - Співаковський

У РФ знайшли, чим виправдати так зване туристозаміщення курортів Єгипту та Туреччини. І аж ніяк не санкціями.

Росіяни мають оригінальне пояснення, чому тепер не літають у Єгипет та Туреччину. Ілюстрація:www.vmersine.com

"Пересекая некоторые страны, иногда по касательной встречаешься на пути с россиянами. Куда только делась их спесь, надменность и деньги?..." - пише у своєму Facebook президент міжнародної корпорації "Гранд" Володимир Співаковський, передають Патріоти України.

Один мне вчера долго объяснял, почему им резко ограничили выезд на курорты Турции и Египта. Что, мол, дело не в "ответных" санкциях за сбитый самолет.

Оказывается, россияне ежегодно тратили на эти курорты свыше $50 млрд. А если они туда ездить не будут, то денежки останутся и в стране, и в их семьях... Первое нужно, так как в России уже практически не осталось денег, и таким методом они препятствуют их вывозу. Других способов спасти валюту нет.

А второе нужно, чтобы люди не на туризм тратили деньги, а на вздорожавшие продукты питания, одежду и лекарства. Поэтому многие уже смирились и говорят: ну и что, поеду на дачу.

Вот такое там деньго- и туризмо-замещение.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...