​Росіяни раптово припинили бої за Ясинуватську розв'язку (відео)

Натомість у "ДНР" звинуватили українських військових у наступі на Ясинувату.

Протягом дня на південно-східних околицях Авдіївки не було активних бойових дій, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН. На цій ділянці бойовики кілька разів використовували кулемет, а також було здійснено декілька пострілів із гранатомета. Однак важкої артилерії та танків чути не було.

Несподівана на тлі кількох останніх днів тиша може бути пов'язана з майбутнім візитом у Донецьк керівників спостережної місії ОБСЄ або перегрупуванням у загонах найманців Кремля. Разом із тим сепаратисти поширили дезінформацію про наступ ЗСУ та захоплення військовими Крутої Балки – селища на межі з Ясинуватою.

Українські бійці твердять, що стоять на місці та жодних дій, які можна було трактувати як наступ, не здійснювали. У вівторок загалом кількість обстрілів на Донбасі зменшилася. Терористичні проросійські угруповання виявляли активність лише 14 разів.

Тоді як напередодні біля Авдіївки ворог застосував танки, важку артилерію та піхоту. Українські позиції також обстрілювали з мінометів. Однак усі зусилля бойовиків були марними - їхню атаку було відбито.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Штрафи за неправильне паркування": Прикордонники показали, як карають окупантів за атаки на мотоциклах (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:42

Українські прикордонники показали, як нищать окупантів, які намагаються штурмувати їх позиції на мотоциклах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. "Прикордонники "Помсти" штрафують окупантів за неналежне паркування м...

Сухопутні війська ЗСУ показали один зі штурмів на фронті та захоплення росіян у полон (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:15

Українські захисники показали один зі штурмів на фронті. Воїнам вдалося взяти у полон росіян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ у Telegram, передають Патріоти України. На опублікованих кадрах зафіксована робота ...