Росіяни заявили про знищення бази ЗСУ під Мар'їнкою (фотофакти)

За твердженням ворога одна з баз ЗСУ біля Мар'їнки повністю знищена. Сили АТО, начебто, зазнали втрат в живій силі і техніці.

В «ДНР» повідомили, що біля Мар'їнки в «ополчення» ініціювало велике бойове зіткнення із силами АТО. За результатами бойовики, начебто, перемогли, знищивши базу українських військ.

«Снаряд, випущений ополченцями з далекобійної САУ навісом потрапив прямо в дах ангару, де карателі зберігали свою техніку», - йдеться в повідомленні «воєнкорів ДНР». Про це Патріоти України передають з посиланням на "Пресу України".

Згідно з наданими загарбниками даними, від прицільного вогню по базі згоріли шість одиниць української бойової техніки: БТР-70 і МТЛБ. Крім того, ворог заявляють і про втрати живої сили ЗСУ: четверо вбитих і десять поранених. Проте наголошується, що дані щодо знищених «карателів» не уточнені.

Також ЗМІ «ДНР» надали фотографії, які нібито зняті на місці знищеної бази.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...