Російський політолог пояснив, чому з анексією Криму росіяни "запізнилися" на сто років

Крим — це місце, куди треба вкладати, розвивати інфраструктуру, а результат можна побачити років через двадцять. Тому збільшення території ще не означає її збагачення та посилення.

Ілюстрація:www.calipso-adv.ru

Жителям Російської Федерації не варто радіти анексії Криму. Про це в інтерв'ю ОNLINЕ.UA розповів російський політолог Дмитро Орєшкін, зазначають Патріоти України.

"У ментальному просторі люди радіють, що РФ приєднала Крим (в результаті анексії в 2014 році — ред.). Вважають, що стали багатшими і сильнішими. Стали б, якщо б це було сто років тому", - вважає він.

Також політолог заявив, що Крим — це місце, куди треба вкладати, розвивати інфраструктуру, а результат можна побачити років через двадцять. "Одна справа — реальність, а інша — уявлення про реальність.

В уявленні про реальність Путін посилив РФ, тому що приростив території", - підсумував Орєшкін.

Ще раніше Орєшкін заявляв, що у російського керівництва з кожним днем все більше обмежуються можливості. Зокрема, непідйомними для Росії стають Донбас і анексований Крим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти поперхнулися "конфєткой": "Пожежа з потужним бабахом" в Маріуполі, прилетіло по базі росіян (фотофакти)

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:15

В другому по величині місту Донеччини ввечері 9 травня було гучно не від салютів. Вибухи пролунали на території колишньої кондитерської фабриці, на подвір’ї якої давно базуються окупанти. Туди вирушили швидкі та рятувальники. . В окупованому Маріуполі...

Поспішають, поки зброя та боєприпаси США переважно в дорозі: Російські окупанти помітно збільшили темпи атак проти України - ISW

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:05

Російські війська помітно збільшили темпи наземних атак на сході України за останній місяць, констатує у свіжому звіті Інститут вивчення війни (ISW) . Ймовірно, російські військові хочуть досягнень до прибуття західної військової допомоги на лінію фро...