"Російський слід" у стамбульському теракті та паралелі з війною на Донбасі

Відомий журналіст стверджує, що теракт у Туреччині - спланований задум Росії.

Фото: ghall.com.ua

Український журналіст Антон Павлушко розповів про російський слід в недавньому теракті у Стамбулі, провівши паралель з участю путінських військових у війні на Донбасі, повідомляють Патріоти Україн.

"Теракт у Стамбулі зробив росіянин, узбек та киргиз. Я вже колись писав, що в ІГІЛі в кращі часи представники колишнього СРСР становили мало не до чверті. І за курдів теж воювали і проти. Якщо сюди додати численні ПВК (приватна військова компанія – ред) зі східним ухилом, то картина вимальовується ще більш зрозуміла.

І ось раз вже мова зайшла про киргиза й Туреччину, то я чомусь відразу згадав одного з таких дивних бойовиків на Донбасі про якого ми писали. Військова освіта в Киргизії, служба в прикордонних військах, а після цього вояж до Туреччини, навчання, робота... А потім раптом на Донбас. Не думайте, що росіяни роздають зброю кому попало - там все на обліку і людей з вулиці мало.

Військова освіту, Киргизстан, Туреччина, Донбас...", - заявив Антон Павлушко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хочуть затримати мусульман?: Спецслужби РФ готують теракти на території Росії

субота, 4 травень 2024, 14:55

Спецслужби РФ можуть готувати провокації найближчим часом. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Telegram, передають Патріоти України. Метою провокацій є звинувачення Сил оборони України в організації та проведенні терактів на території Росії. "...

"Ми не знаємо точно всіх планів ворога": Жорін оцінив підготовку росіян до нового наступу

субота, 4 травень 2024, 14:18

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку Азов, майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Ніч...