"Російських диверсантів було до 40 чоловік": Шкіряк розповів подробиці нічного бою під Павлополем (фото)

За попередніми даними, ворог втратив до 5 терористів вбитими і близько 10-ти пораненими.

Українські військові під Павлополем. Фото: "Фейсбук".

В районі Павлополю Донецької області стався важкий бій сил АТО з диверсійно-розвідувальною групою російсько-терористичних військ. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передають Патріоти України.

17.06.2016. Павлопіль. Передові позиціі ЗСУ на лініі зіткнення. 16-го червня з 22.00 вечора до 3.30 17-го червня тут відбулося важке боєзіткнення украінських військових з ворожою ДРГ. Терористи розпочали атаку з масованого обстрілу позицій сил АТО з 82-х та 120-х міліметрових мінометів, після чого відбулася спроба прориву. Гатили з АГСів, РПГ та стрілецькоі зброі. Метою була спроба вибити украінських бійців і зайняти наші стратегічні позиціі під Павлополем.

Російських диверсантів було до 40 чоловік. Діяли досить професійно і підійшли на відстань кидку гранати. Втім, наші воіни дали достойну, жорстку відсіч і відбили атаку російських військових. Провокація провалилася. Серед наших бійців втрат нема. За попередніми даними, ворог втратив до 5 терористів вбитими і близько 10-ти пораненими.

Наразі, ситуація залишається напруженою. Працюють російські снайпери, відбуваються обстріли з боку терористичних банд з мінометів та важкоі артилерії. Втім, сили АТО міцно утримують всі своі позиціі на маріупольському напрямку. Ворог тут не пройде. Підрозділи ЗСУ, Нацгварідіі, Нацполіціі, ДПСУ та СБУ діють на фронті чітко і скоординованно.

Настрої у бійців незмінні. Украінські Воіни готові йти вперед і звільняти нашу землю від російської терористично-окупаційної орди. І це обов'язково станеться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело