"Россия - страна сумасшедших", - Соломон Манн

Московський суд визнав агентство РБК і чотирьох його журналістів винними в нанесенні шкоди діловій репутації російському підприємству "Роснефть" за абсолютно неймовірними підставами.

Ілюстрація:Деловой Петербург

Розумом Росію справді не зрозуміти - як і будь-яке інше цілковите безумство. Про це пише Соломон Манн на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Блогер прокоментував недавнє рішення Арбітражного суду Москви щодо інформаційного агентства РБК.

Манн повідомляє, що суд визнав агентство і чотирьох його журналістів винними в нанесенні шкоди діловій репутації російському підприємству "Роснефть" за абсолютно неймовірними підставами. "По мнению суда, СМИ и его сотрудники нанесли вред деловой репутации компании тем, что предсказали ее сделку по приватизации", - зазначає блогер.

Манн заявляє: "Когда дело еще рассматривалось в суде первой инстанции, то СМИ писало о том, что якобы ведутся секретные переговоры о приватизации «Роснефти», однако сегодня, когда решение уже было принято апелляционным судом, сделка по покупке большей части его акций частными лицами уже состоялась, что делает судебный акт особенно идиотским".

Манн додає: "Ситуацию доводит до абсурда способ наказания, избранный для РБК судом – разместить опровержение информации о приватизации компании «Роснефть». Манн заявляет: «Такой дебильности я никак не ожидал от суда в России, тем более – от суда второй инстанции, где должны работать высококвалифицированные судьи". - написав він.

Також РБК повинно буде заплатити "Роснефти" 390 тисяч рулів компенсації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...