"Россия «украла» Новый год у "Гейропы", а теперь рассказывает всему миру об оливье, елке и шампанском", - Бабченко

Журналіст пропонує замислитися над тим, що саму традицію святкування Нового року Петро Перший запозичив у Європи, яку росіяни зараз гидливо називають «Гейропой».

Новорічні традиції та страви росіяни запозичили в тих, кого вони зневажають. Фото: ЖЖ.

Російський опозиційний журналіст і блогер Аркадій Бабченко на своїй сторінці в соцмережі Facebook висміяв скріпи Кремля, які, як виявилося, не мають нічого спільного з самою Росією, передають Патріоти України.

"Если посмотреть со стороны, то в стране, гордящейся духовностью, исконностью, посконностью, скрепами, и памятником князю Владимиру, Новый год должен быть самым презираемым праздником. Ну, судите сами - сам праздник Петр Первый привез из Гейропы, Рождественская ёлка - Weihnachtsbaum - исконно немецкая традиция, самый скрепный салат придумал Люсьен Оливье, заправляется он майонезом "Провансаль", винегрету (единственному действительно русскому блюду) наименование положено от французского слова "уксус" - винегр, шампанское из Шампани, водка из Византии, семга норвежская, мандарины абхазские, елочные игрушки китайские, и даже огни - бенгальские. Ну, и?", - написав Бабченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...