"Россияне, а вы готовы жрать 300 гр. хлеба в сутки ради величия?", - Злий одесит

Губернатор Санкт-Петербурга підписав на випадок війни норми видачі хліба для городян - по 300 грамів на особу за добу протягом 20 днів.

Ілюстрація:http://zloy-odessit.livejournal.com/

"Не хочу пророчить, видят боги Асгарда - не хочу, но тенденции таковы, что очевидное очевиднее некуда! Вы только вдумайтесь, в России, в Санкт-Петербурге уже расписаны нормы выдачи хлеба на случай войны!" Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, передають Патріоти України, продовжуючи:

Губернатор города Георгий Полтавченко подписал соответствующее решение еще 6 октября, но об этом заговорили все питерские СМИ только сегодня. При этом, отмечается, что норма в 300 граммов хлеба на человека в сутки рассчитана лишь на 20 дней... А потому, как бы не получилось как во время блокады Ленинграда, когда сначала выдавали по 800 гр хлеба, а после лишь по 200 гр.

Как бы там ни было, а настрой у господ, жрущих на завтрак черную икру ложками, похоже, самый, что ни на есть шизофренический. Ведь подобного рода расчёты, без расчёта на войну и явную блокаду Питера 2.0 не делаются.

Не значит ли это, что в Белокаменной уже распланирован подобный сценарий? И если да, то готовы ли россияне ради амбиций своего параноика жрать по 300 гр хлеба в день, по крайней мере в избалованной Москве и Питере (о других городах не говорю - там это норма, разбавленная лишь еще шкаликом водки)?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...