"Российская пропагандистская машина продолжает активную работу, не жалея на это огромных ресурсов": У мережі розповіли про черговий список "злочинів хунти" (фотофакт)

У сусідній країні не пошкодували коштів на те, щоб надрукувати товсту книгу зі спеціально підготовленими ілюстраціями.

Пропаганда Кремля не дрімає. Фото: соцмережі.

"Извините за эти фото в Вашей ленте! Я их сделал для демонстрации того, что российская пропагандистская машина продолжает свою активную работу, не жалея на это огромных ресурсов", - пише Валерій Новіков на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"В этой "замечательной" книге 430 страниц! 430, Карл! Я не против документирования военных преступлений с обеих сторон конфликта, но эта книга совсем не об этом.

Вырвать из контекста, смешать правду с ложью, перевернуть, дофантазировать и подкрепить специально созданными, однобоко проиллюстрированными картинами ситуации в зоне вооруженных действий — это и есть элемент пропаганды, цель которой внести смуту в представление мирового сообщества о войне на Донбассе!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...