Розправа: У Харкові "оплотовці" жорстоко побили двох громадських активістів (фото)

Серед нападників був член "Цитаделі" Артур Марабян, який під час Євромайдану постачав Геннадію Кернесу тітушок.

9 лютого в Харкові був жорстоко побитий активіст громадської організації "Громадянська варта" Дмитро Олійник. Про це повідомляє спільнота ITSector в Twitter, інформують Патріоти України.

Як зазначається, активіст був побитий разом зі своїм другом. За словами самих потерпілих, серед нападників був член "Цитаделі" Артур Марабян - один з людей Гепи, який в часи Майдану надавав тому силову підтримку у вигляді "тітушок".

У той же час, на сторінці "Харківська хунта" в Facebook відзначається, що друг Олійника знаходиться у важкому стані, а обидва потерпілих доставлені в лікарню невідкладної допомоги.

Як пізніше на своїй сторінці в Facebook повідомив харківський активіст Валентин Бистриченко, Олійник і його друг виконували журналістські обов'язки під час нападу.

Всього били активістів троє чоловік на чолі з Марабяном, який також погрожував потерпілим ножем.

Срочно. В 15:00 Dmytro Oliynyk с товарищем проходили по ул. Чернышевского, 7 и работали над новой статьей.Они выполня...
Опубліковано Валентином Быстриченком 9 лютого 2016 р.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...