Розраховувати лише на себе: Журналіст висунув альтернативну пропозицію до методу Туки щодо розвалу РФ

Владі України потрібно виходити не з того, що Росія колись розвалиться, а з того, що поруч агресивна, злобна, сильна у військовому плані й багата країна, наголосив журналіст.

Роман Цимбалюк. Фото:Прямий

У конфлікті з Росією Україні потрібно "розраховувати тільки на себе", а не чекати, коли країна-агресор "розвалиться під гнітом санкцій". Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив відомий український журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

Журналіст прокоментував недавній "план дій" від заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгія Туки. Цимбалюк не погодився із заявою замміністра про те, що Росію можна знищити без єдиного пострілу, для чого достатньо лише посилити санкції.

"Не люблю, коли говорять дурниці. Якщо це роблять люди при владі, за такими дурницями тягнуться важкі наслідки та загибель людей", - написав журналіст, підкресливши, що розраховувати на такий сценарій "м'яко кажучи недалекоглядно", бо цього може не статися ніколи.

"Владі України потрібно виходити не з того, що вона (РФ. - Ред.) колись розвалиться, а з того, що поруч агресивна, злобна, сильна у військовому плані й багата країна", - упевнений Цимбалюк.

Він вважає, що "красивих вишиванок" для перемоги над Росією недостатньо. "Цього не буде", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...