"Розширює поле для глибокої і масштабної атаки" - Кравчук розповів про подальші плани Путіна щодо України

Колишній український президент прокоментував, що стоїть за відкликанням російських офіцерів із Загального центру з контролю і координації на Донбасі.

Леонід Кравчук. Фото:argumentua.com

Російський президент Володимир Путін створює умови і можливості для того, щоб почати повномасштабне збройне вторгнення в Україну. З такою заявою в рамках конференції "Україна - НАТО. Рік зближення та інтеграції" виступив президент України в 1991-1994 роках Леонід Кравчук, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Я давно стежу за виступами російського президента, і недавно слухав його прес-конференцію. Він, здається, починає діяти так, щоб створити більш широке поле для можливої глибокої і масштабної атаки на Україну", - сказав Кравчук, коментуючи представникам ЗМІ відкликання російських офіцерів із Загального центру з контролю і координації на Донбасі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Началась ликвидация командования Украины": Росіяни вигадали фейк про загибель Сирського та Буданова на Харківщині

четвер, 18 квітень 2024, 23:30

Росіяни поширюють фейкову інформацію про те, що унаслідок ракетного удару по місту Чугуїв цього тижня начебто загинули головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов. Повідомл...

"Росії не потрібно готуватися після війни в Україні", - естонський командувач

четвер, 18 квітень 2024, 23:00

Росії не потрібно готуватися протягом трьох років після війни в Україні, і у разі нападу Естонія зможе відбити ворога. Про це сказав глава Сил оборони Естонії генерал Мартін Херем, передають Патріоти України з посиланням на видання ERR.ee. . "На даний ...