"Розслідування триває": Мажор, який задавив жінку 9 січня, досі на волі (документ)

Коли справа буде передана до суду, журналісту не відповіли.

На місці ДТП у Києві. Фото: соцмережі.

Станіслав Толстошеєв, який 9 січня на смерть задавив жінку в Києві, досі не постав перед судом. Про це повідомив український журналіст Дмитро Гнап у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Пам'ятаєте цього хлопця? Так, це Станіслав "порок сердца" Толстошеєв. Який 9-го січня жінку на джипі задавив. Якщо вам цікаво, коли це "дітя порока" постане перед судом, відповідь: поки не відомо. На мій запит, як там розслідування справи Толстошеєва, київська поліція відповіла, що розслідування триває. Зокрема, "триває повторна амбулаторна психіатрична експертиза водія, тобто кінцеве рішення у кримінальному провадженні не прийняте".

Коли справа буде передана до суду мені також не повідомили. Це й справді важка справа: підозрюваний, знаряддя злочину, жертва, все є. Такі справи за півроку ніяк не розслідувати. Ну що ж, почекаємо. Нехай не сподіваються, що ми про це забудемо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...