Розумніша за господаря: На Івано-Франківщині кобила врятувала хазяїна від вірної смерті (відео)

Мишка (кличка тварини) привернула увагу поліції до нетверезого чоловіка, якого вже притрусило снігом.

Поліцейські знайшли чоловіка. Фото: Фейсбук

Патрульна поліція Івано-Франківської області на своїй сторінці у Фейсбук повідомила, що врятувала чоловіка, навколо якого ходила його кобила, зазначають Патріоти України.

Потрібно віддати належне тварині, яка не залишила господаря у скрутний для нього момент. Тварину побачив в полі патрульний екіпаж. Мишка (кличка тварини) ходила біля п’яного господаря. За словами патрульних, його вже навіть притрусило снігом.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.