З архіву ПУ. Українські коти викликали фурор на талант-шоу в США (відео)

Кішки з їх природною чарівністю і талант помножений на терпіння українок, мами і доньки, не могли не досягти успіху

Українські дресирувальниці Марина і Світлана Савітскіе та їхні підопічні вразили суддів на телевізійному талант-шоу America's Got Talent 2018, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Варто відзначити, що по початку реакція суддів на номер матері з донькою була трохи скептичною. Оскільки українки заявили, що їх талант - це дресирування кішок. Але ближче до середини номера реакція залу і самих суддів була захопленої.

Талановиті підопічні дресирувальниць не залишили зал і журі байдужими. Пухнасті артисти демонструють захоплюючі трюки і веселять публіку. Судді підтримали українок, залишивши в проекті на наступний раунд.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...