Хіти тижня. Українські коти викликали фурор на талант-шоу в США (відео)

Кішки з їх природною чарівністю і талант помножений на терпіння українок, мами і доньки, не могли не досягти успіху

Українські дресирувальниці Марина і Світлана Савітскіе та їхні підопічні вразили суддів на телевізійному талант-шоу America's Got Talent 2018, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Варто відзначити, що по початку реакція суддів на номер матері з донькою була трохи скептичною. Оскільки українки заявили, що їх талант - це дресирування кішок. Але ближче до середини номера реакція залу і самих суддів була захопленої.

Талановиті підопічні дресирувальниць не залишили зал і журі байдужими. Пухнасті артисти демонструють захоплюючі трюки і веселять публіку. Судді підтримали українок, залишивши в проекті на наступний раунд.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...