"РПЦ - це величезна злочинна бізнес-структура", - журналіст

Після останніх скандалів з вбивствами, незаконними дослідами та жахливими заявами у РПЦ виникають, схоже, великі проблеми.

Гундяєв. Фото: "Кавполіт"

Тільки нещодавно у мережу виплила інформація, що РПЦ замовляє нелегальні досліди над людьми у психлікарнях, аби створювати так званих "безкарних бездумних вбивць". Тепер журналіст Олександр Тверськой у блозі на "Обозревателе" висловив і свої думки з приводу дій цієї величезної структури, його цитують Патріоти України:

"Вы против хиджабов на улицах и в школах? Согласен. Только тогда давайте будем против православных платков в общественных местах и крестиков, которые носят поверх одежды.

Вы против, когда в Москве целые проспекты перекрывают для того, чтобы мусульмане молились? Согласен на 200 процентов. Только давайте будем против, когда из-за крестных ходов перекрывают вообще всё, что только можно по всей стране.

Сегодня Россия де-факто - это клерикальное государство, где ООО "РПЦ" - является репрессивным органом власти и проникло во все сферы жизни людей. Это бизнес структура, которая имеет чёткие функции и задачи - собственное обогащение, распространение мракобесия в народе, оболванивание людей, насаждение патриотизма, благословление войн, промывание мозгов, чтобы мозги эти были всегда лояльны к власти. Есть Киселёв, есть Соловьёв и есть Патриарх Кирилл. Только последний ещё и чекист. Настоящая православная гегемония накрыла своей тенью всю страну. Надо просто правильно распределять свой праведный пыл с гневом и в первую очередь обратить его на по сути антинародную, античеловеческую и преступную структуру - РПЦ".

Нагадаємо, у РПЦ заявили, що "Майдан згвалтував суспільство", і треба було "послати сотні людей на смерть", аби його зупинити. Доволі жорсткий коментар з цього приводу давав на нашому сайті відомий священик з лав патріотичного, антиросійського крила УПЦ Лука Радванський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...

Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

понеділок, 6 травень 2024, 23:29

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже с...