"Рупор Кремля", шухер та антирейтинг.."Заберіть нас, як Крим". Пропагандист Соловйов у Білорусі

Весь вечір анекдоти про геїв та основна теза - Росія - цяця, а Європа, США та всі інші... - бяки.

Соловйов наробив "шухеру" у Білорусії У білоруському Мінську в п'ятницю, 25 листопада, відбувся творчий вечір відомого "рупора Кремля" Володимира Соловйова.

Про його візит на Радіо Свобода розповів журналіст Віталій Циганков.

За його словами, послухати Соловйова переважно прийшли люди, яким більше 50 років. Але також були і чиновники під 40, і навіть цілі сім'ї.

Судячи з реакції публіки, написав журналіст, вона постійно дивиться програми пропагандиста.

"Жарти про геїв і анекдоти про Лукашенка поєднувалися з драматичними паузами, сентенції про Другу Світову організацію і цитатами з Біблії. Але непомітно і різними шляхами все це вело до головної тези - Росія весела, добра і привітніша, Захід злісний, войовничий і аморальний, сучасна західна цивілізація противитися Богові і традиції", - зазначив Циганков.

Також Соловйов відповідав на запитання глядачів.

Наприклад, коли один із білорусів запитав його, чому Росія не введе війська в Україну, той відповів, що РФ не має права, "не дочекаєтеся".

Крім того, із залу передали прохання - "заберіть нас, як Крим".

"В жодному разі. Ви самостійна держава, і самі повинні вирішувати свою долю", - відповів Соловйов.

Водночас, на Жовтневій площі біля входу до Палацу Республіки, де і проходив творчий вечір, пройшла акція протесту, пише Новинар із посиланням на БелаПАН. Зазначається, що на мітинг зібралися близько десятка активістів опозиції. Вони вигукували гасла "Росія - це війна!", "Чемодан, вокзал Росія!", "Путіна - немає, Кремлю - немає, Луб'янці - ні!", "Ні російській пропаганді!", А також поширювали серед гостей творчого вечора диски з фільмом про Соловйове.

"Там, де Путін каже, що Росія не має кордонів, - це війна. Це означає, що Росія приходить зі своїми військовими базами, ввічливими" "зеленими чоловічками", нав'язує своє панування", - прокоментував акцію лідер "Молодого фронту" Дмитро Дашкевич.

У соцмережах, у свою чергу, вже висміяли візит кремлівського пропагандиста.

"Ось самі бачите порожні місця на Соловйова в Мінську. Радує, на 2 мільйони всього 700 бажаючих", - йдеться у Twitter РБ головного мозку.

"Коли у тебе не дуже з математикою", - зазначила Вільна редакция, цитуючи самого Соловйова, який заявив про тисячі глядачів.

"Соловйов отримав стусан від Білорусі... Антирейтинг", - написав Георгій Весна.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...