Руслана і весна: Дивовижні танці на снігу (фото)

Популярна українська співачка забажала востаннє цього року відчути морозну свіжість.

Руслана Лижичко. Фото: Фейсбук

Відома українська співачка Руслана Лижичко знялася в дивовижній, для звичайного українця, фотосесії, повідомляють Патріоти України. На світлинах дівчина на фоні снігових заметів та лебедів, які плавають на ледь скреслій від криги, річці.

Руслана прокоментувала фото в мережі. "Весна на снігу... Моя фотосесія тривала досить довго. Але я не встигла замерзнути, бо мене зцілювали промені сонця і подих весни, що скоро забере холод зими назавжди...Танцюючи на снігу, я думала, що це востаннє я відчуваю його морозну свіжість. І розтане він скоро, і стане чистою водою... "


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...