"Заради чистої енергії майбутнього готова пройти через все!": Співачка Руслана розбила голову (фото)

Співачка присвятила свій новий музичний проект відновлюваній енергетиці, але не обійшлося без "пригод".

Руслана Лижичко. Фото: соцмережі.

Народна артистка України, переможниця "Євробачення-2004" Руслана Лижичко отримала травму голови. Це сталося під час підготовки до міжнародної конференції Cisolar. Про неприємний інцидент співачка розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Просування відновлюваної енергетики та енергетичної незалежності, якій я присвятила свій новий музичний проект і всю активність, дається мені через "пригоди". За півгодини до виїзду на сьому міжнародну конференцію Cisolar я розбила голову. Але заради чистої енергії майбутнього я готова пройти через все!" - поділилася Руслана.

Зазначимо, що CISOLAR-2018 - сьома міжнародна конференція з сонячної енергетики в Центральній і Східній Європі, яка проходить у Києві.


Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...