Взяли без дозволу: На Львівщині 10-річний хлопчик прострелив живіт своїй сестрі

У потерпілої медики діагностували "кульове пораненням черевної порожнини". Дівчинку прооперували, наразі її життю нічого не загрожує.

Ілюстрація:help-me.pp.ua

На Львівщині у місті Великі Мости травмували 8-річну дитину. Дівчинка разом із 10-річним двоюрідним братом взяли без дозволу пневматичну гвинтівку, яка належить батькові хлопчика. Стріляючи з неї по птахах брат випадково поцілив у сестру. Про це повідомляє прес-служба поліції, передають Патріоти України.

У потерпілої медики діагностували "кульове пораненням черевної порожнини". Її прооперували, наразі її життю нічого не загрожує.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – від двох до п’яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...